O autoru

napisao Vanja

Ako se pitate zašto još jedan portal pored njih toliko, eto baš zato.

Zgazio, pogazio, ukrao, pucao istukao. Pošto sam i sam uz dva žešća moždana udara  i sam bombardiran svakodnevnom hrpom vijesti. Oni koji  prate već me znaju kao Vanju, kljakavo drndavog Vanju. Obožavam Miljenka Smoju i njegov humor, satiru i sve što te ostavlja drugačijim i svojim.

Zašto sam odabrao ovaj vid ekspresije?

Upravo zato što uslijed vlastitih udara moram biti samo svoj i ničije piskaralo. Pa tko me financira? Dobro priznajem Soroševac sam.
Nadam se da ovaj portal neće biti jednokratna maramica, Primarna je satira, a  pisanje o osobama s invaliditetom je moj habitus. Nadam se da će mi se s vremenom priključiti još autora. On je džaba i bez PDV a, a on je SMIJEH.

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi, spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredjeljeni a ni uhljebljeni stoga smislite nešto drugo.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo a Vi nas samo pratite i gledajte kako rastemo.

Upravo zato maknimo sivilo osmijehom.
Da skratim ja sam Vanja Krnić, rodno muški Vanja.

Preuzmite PDF izdanje:

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00