Bit će i viagre za rast

U svrhu visinskih priprema za predstojeće parlamentarne izbore PREMIJER Andrej Plenković održao je na Korzu u Slavonskom Brodu predstavljanje kandidata V. izborne jedinice. U svom govoru je istaknuo da će HDZ u V. izbornoj jedinici osvojiti najmanje osam mandata, a najviše petnaest. Masa okupljenih dala je deklerativnu potporu nakon pažljivo i empirijski dokazane svake riječi . Baka Mara je jasno poručila premijeru da je uz njega do kraja, čak i nakon vlastitog kraja.

Premijer je konstatirao MI RASTEMO

Već da nije poviši, pomislili bi da ako toliko nastavi rasti stići će Peđu. U biti da nije njega mi bi padali, ali gravitaciju je zaustavio i obrnuo. Pa mi empirijski rastemo, još malo pa će biti Ma kakva Švicarska. Da pustimo one iz Potoka pravde koji dolaze bili bi nerazvijeni dio Mongolije. Uljušena kampanja jedno stotinu puta su spomenuli one što bi tekli, a njihovi su antipodi. Petnaest mandata je sasvim realno iz rasta kojeg imamo. Jedino bi Aleksandra Priović dovela više ljudi, ali kod nje ne raste ništa više prirodno. Kod nas raste: gospodarstvo, standard, kvaliteta života, djeca nam imaju zamislite zbog njih obrok džabe. Ako je grah, da svi znaju koji je obrok bio. Nadalje mi rastemo, a Zoki i ekipa bi nas spuštali. Nema veze što proživljavamo demografsku katastrofu, ali u biti mi rastemo. Nema veze što nam je pola grada iselilo, ali dolaze Nepalci, a oni rastu isto, ali o tome pojma nemaju. O da, i koalicijski partneri su tu . Rastu li i oni? Brođani su se u velikom broju priupitali Kad već rastemo hočemo li dobit viagru, da nam više ne pada?

Tko se više pored nedvojbenog rasta sjeća: afere hotmail( 60 miliuna EU), Afere Di si radosti, Alojza nasilnika, robotaksija, bordela, tulipana, Banožića, plin za cent, Tudurića… Tko se sjeća bilo čega što nije postalo afera lijeva ili desna. Rezultat je jasan , ali mi rastemo. Kako to? Mi smo zemlja čuda i čuda se događaju,. 17 travnja pamet u glavu i hrvatsko penkalo u ruku i birajmo jedino što možemo i ispravno, a to je naš Hrvatski rast. Upetoj izbornoj isto rastemo, ali moramo okulistu, ili bolje konziliju okulista. U biti nejasno je tko je kriv što maslačak napokon radi?

banner

Najbitnije je Zdravi i veseli bili.

Možda će vas zanimati

1 comment

TORCIDA 10/04/2024 - 12:39

Sve je to ista banda

Reply

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00