FORTNITE- popularna igrica u kojoj se boriš da ostaneš ZADNJI!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

[modula id=”2463″]

FORTNITE BATTLE ROYALE -BITNO JE OSTATI ZADNJI!

Nije bitno koliko ste tehnološki napredni ii ne ali zasigurno znate nekoga tko igra ili ste čuli da netko igra ovu igru.

Izdao ju je Epic Games 2017 godine. Dostupna je u tri verzije igre Fortnite Battle Royale,  Fortnite Save the World i Fortnite Creative. Sve imaju sličnu grafiku,umjetnička sredstva i mehaniku igre. Razlika je u tome da se Save the World plaća. A Battle Royal se ne plaća pa je s time i popularniji.

banner

Može se igrati  na četiri načina jedan protiv 99 igrača,50 timova po 2 igrača,25 timova s po 4 igrača ili u 2 tima s po 50 igrača,to se odabere na početku igre.

Igrica starta tako da s padobranom iskačete iz letećeg autobusa i odabirete teren gdje želite skočiti. Ako igrate s prijateljem ili u timu možete staviti oznaku gdje iskačete tako da vam čuva leđa ,da niste sami.

Nakon iskakanja tražite u škrinjama stvari koje bi vam mogle koristiti,naravno i oružje,morate biti spremni na odmazdu u svakom trenutku. U igrici osim oružja moguća je i obrana građenjem objekata za zaštitu,od materijala kao što su drvo,cigla,metal, njih  nalazite na mapi ili ih dobijete razbijanjem objekata koji su od tih materijala.

U igri sami izaberete svoj Skin odnosno biti lik koji želite biti. Neki od popularnih skinova su Renegade Raider,Creepy Bear ,

Midas,Leviathan, The Ripper…. Ima ih jako puno,uglavnom svi se plaćaju. Ponekad u Items Shopu igrice, gdje kupujete stvari imaju posebni vremenski dostupni ograničeni skinovi  koje možete kupiti samo 24 sata.

Novac u Fortnitu zove se V-bucks,s njim možete kupovati opremu i skinove i mogućnost da vam avatar pleše.

Plesovi u Fortnitu jedna su od fora stvari,isto tako mogućnost chata audio i video sa prijateljima ovu igru pretvara u baš dobro iskustvo!

Nekad smo se igrali vani “žmirke” i “gummy gummy” a danas je ovo realnost današnjice,mišljenja sam da se trebamo prilagoditi današnjem vremenu,zaigrajte s vašim djetetom Fortnite,sigurna sam da ćete imati zanimljivo iskustvo. Meni baš ne ide,pa sam bila spašavana i nositi me morali na leđima pa im to samo oduzima prednost u igrici ali budem ih jednom pobijedila sigurna sam,makar umrla pokusavajući,barem u Fortnitu.

Uživajte u današnjem svijetu mogućnosti ,isprobajte nešto novo!!! Ostanite zadnji! 

[modula id=”2455″]

Tekst : K.J.A+

Fotografije: https://fictionhorizon.com/most-popular-fortnite-skins/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00