Indijski pijani štakori alkoholičari

U Indiji imaju jedinstven izgovor kad skupo piće nestane iz kuće, ako žena optuži muža ovaj će samo reći “Štakori su popili” u u istinitost te rečenice malo će tko posumnjati i optužiti muža za laž.

U Indiji kada nestane cuga policija optuži glodavce.

Jedan običan dan u životu štakora na indijski način

Šef policijske postaje muharrir (službenik), otvara vrata malkhane (skladište zaplijenjenih stvari) i pronalazi limenke pića prazne. Također je vidio štakore u blizini a nezgodno je zateći se u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu, vrlo nezgodno.

banner

Naređuje da treba uništiti sve nakon što se uzorak zadrži u zakonske svrhe. 

Umirovljeni profesor zoologije s Bareilly Collegea, koji nije želio biti imenovan, rekao je da štakori mogu konzumirati alkohol alternativno ako ostanu na mjestu gdje voda nije dostupna. 

Ovo nije prvi put da se za nestanak pića optužuju glodavci a i za razno razne nepodopštine.

 Optuženi su i za rušenje nasipa u zemlji.

Štakori su također okrivljeni za žvakanje zaplijenjenih narkotika. Policija u Dhanbadu u Jharkhandu rekla je sudu da su pojeli 45 kg marihuane zapljenjene jedom čovjeku.

Jednom su okrivljeni i da su pojeli novčanice  pohranjene u bankomatu Državne banke Indije u okrugu Tinsukia.

Stvarno je teško u Indiji biti štakor,progone te za sve a u Hrvatskoj je teško biti mali, obični čovjek, također te progone svi za sve!

Autor: K.J.A+

Foto: Canva- Katarina

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00