Jak vjetar u Hrvatskoj odnijeo i zubalo!

Hrvatski Državni hidrometeorološki zavod za danas izdao je crveni alarm za tri regije – riječku, kninsku i splitsku, dok je za ostale regije na snazi narančasto upozorenje.

Najavljuje se da će Hrvatsku zapljusnuti val obilnih oborina, dignuti će se vodostaji rijeka te se upozorava na mogu’e poplave. Iz zavoda se apelira – izbjegavajte putovanja koja nisu od neodgodive važnosti.

Vodostaj Rijeke Save izmjeren danas u 14 h :

03.11.23.14:00381

Maksimalni vodostaj Save bio je 939 cm, 18.05.2014.g.

banner

U Gospiću je vjetar čini se nekome odnijeo i zubalo,nemamo zabilježenih podataka dali se tako to dogodilo i u Brodu,nadamo se da su nasima bakama i djedovima zubala ipak na mjestu!

Autor: K.J.A+

Foto:24H-čitatelj

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00