Jedva čekamo da se otvore

 iigradnja vanjskih rekreacijskih bazena s pratećim sadržajem (toboganima, vodenim lukovima i sl.), a koji će se smjestiti u sklopu postojećeg kompleksa „Vijuš“. Bazeni koštaju 2,5 milijuna eura s PDV-om i nimalo ne izgledaju kao bačen novac. Naprotiv uvjereni smo da će oduševiti Brođane. Pogotovo dvije kante za prskanje, ali još uvijek nedostaje hlada. Nadamo se da će i to biti rješeno..

Da podsjetimo

Najveći bazen je površine 387 m2 i dubine 40 cm s vodenim tornjem koji sadrži pet tobogana i dvije velike kante za prskanje. Drugi bazen je površine 67 m2 i dubine 1,35 m (to je bazen za odrasle s masažama). Dječji bazen s prskalištem je 113 m2  i dubine od 20 cm te sadrži nekoliko efekata primjerenih maloj djeci (mali tobogan i vodeno drvo te vodeni topovi i rotirajuća meta). Funkcionalno je povezan s prostorom prskališta s više efekata (vodeni lukovi i podne mlaznice).  Konstatiramo i kroz ogradu da jedva čekamo otvorenje.

banner

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00