Karlo Plehandžić Podcast br 2. O Sportu i sitne čakule

Razmišljajući kako razbiti sivilo ovog depresivnog i sumornog siječnja najbolje je upotrijebiti pozitivu.  Nakon  povuci potegni rasprave u trajanju od 29 sekundi. Izabrali smo temu.

A priori se misli sa su osobe s invaliditetom u ormaru, zatvoreni i da traže empatiju. Ovu godinu naš Karlo započeo je sportom uz vječito pitanje Hajduk ili Dinamo?  Marin Radić i Roberto Gere koji svaki dan pokazuju  svima bili ili ne osobe s invaliditetom na koji način s smiješkom  i optimizmom se voziti  ili koračati kroz život. Karlo  naš pozitivac i voditelj  koji će kad tad  doći i kod Aleksandra Stankovića ili Aleksandar kod njega. Aco kod Karla, zašto ne?

Naravno s opremom smo na skoro nula bodova, ali ni ne treba nam više. Sljedeća epizoda bit će nešto još što nismo vidjeli u Slavonskom Brodu, ali mogu samo napisati da neće biti u zatvorenom. Sbpozitivno podcast ide  izvan zatvorenih prostorija.  Marin i Roberto otvorili su ovu godinu  i pokazuju nam svakodnevno da i osobe s invaliditetom     uvijek, ali skoro uvijek imaju uvijek veći  osmijeh od  ” zdravih”.

Kako Karlo  kaže stisnite u znak podrške s Vam se sviđa , pretplatite se na kanal , dijelite, a mi idemo ostvariti nove ideje. Nadamo  se, pardon znamo da će se naš “Mali krug velikih ljudi” s vremenom širiti.

banner

Autor: Vanja Krnić

Montaža: Laki studio

Možda će vas zanimati

1 comment

ALKA 19/01/2024 - 09:44

Bravo Karlitooo!

Reply

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00