Krš,lom,maslina

Malo onih kojima je povratak s godišnjeg odmora bezbolan, posebno kada je u pitanju ljeto. Osim što sa sobom nosi visoke temperature i teške vrućine, ljeto uvijek povezujemo sa suncem i morem. I dok jedni pričaju o tome koliko si crn od vitamina D sunce i time hrani naše tijelo, drugi će naglasak staviti na koliko si crven kao Česi. Ovi toplotni udari od mene definitivno rade Čeha ili Kineza, ne znam ni sam.

GMO MORE

Na moru kao šerif sjedim na po brda u torzu, pokazujući svoje prirodno nabildane „Jugoplastika“ pojaseve za spašavanje.Opalim pokoji selfie s uvučenim stomakom, naravno pozadina more, a ja na po brda. Nije ni bitno ništa osim toga da mi je super na +40 na po brda s pogledom kroz favele na more.

Strma mi avlija pa ne mogu kao osoba s invaliditetom ni gore ni dolje. Ja sam na moru, predivno je kugla sladoleda četiri eura, par šljiva dva ili tri, pomidore do četiri , ima onaj po tri s prekrasnim okusom Kineske plastike. Dok jedeš  Kažu nema GMO, Ma mi smo FREE  zemlja od GMO  u onu stvar da prostiš. Oh to prekrasno hrvatsko more i naravno Hajduk živi vječno. Ne nema tu ustaša, partizana i četnika. Samo Hajduk Gospa i Euri. Hmm točno tako.

banner

Bruno

Događaj ljeta mi je bio posjet malog psića od svojih 50 kg. Direktno me pogledao u oči i oblizivao se!!!

Sigurno hoće vode. Ne u toj posudi , naime to je moja od ćokolina. Naravno dali smo mu. Psić/ ćuko/ ker Bruno se u znak zahvalnosti popišao u moju posudu. Ma hrabro sam potiho pobjegao u kupatilo bez ključa s otpalim ogledalom, bez ključa i viknuo ma marš Bruno misliš da se ja tebe bojim.

Otišao je psić šarplaninac tih kako je došao mljackajući nešto do idućeg susjeda. Pametnog li psa ode mljackajući. Vanja kad si ti jeo? Brunooo, vrati se i ja bi jeo. Ode Bruno.

Krš lom  Slavonski Brod

Preplanuli/ predozirani od povelike doze D vitamin napokon  smo krenuli  kapitalističkim Flixbusom u rodni grad. U busu punom  Indijaca   nismo se baš ništa razumjeli. Svaki pokušaj komunikacije završio bi ljubazno potvrdnim klimanjem glave. Idete na Grenland? Naravno slijedi ljubazno potvrdno klimanje.  Divnog li naroda, sve pacifisti. Tata vidi drvo, grana, pa nema pola drveća. O prelijepi  moj jedini Slavonski Brod. Znaš bilo je nevrijeme? Pa tata imam internet, ali zašto nisu vratili rodu da odleti. A na to pitanje tata nema odgovor.

[modula id=”2850″]

Autor: Vanja Krnić

Fotografije : Vanja Krnić

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00