Lana Pletikapić predstavila svoju internet stranicu

Dok se grčevito borimo da nam se vlastita stranica ne raspadne. Lana Pletikapić je predstavila opet već prepoznatljivu  kvalitetu. Ovaj put  kroz vlastitu  internet stranicu. Čestitamo Sandru i Lani koji će ovim tempom dobiti nedvojbeno  certifikat za kvalitetu  ISO 9001, koji i zaslužuju.

Lana Pletikapić

Lana Pletikapić živi u Slavonskom Brodu. Kao djevojčica intezivno je trenirala balet, ali je nažalost morala odustati zbog ozljede. Nikad prije nije pjevala, a ni sad sebe ne smatra pjevačicom. Nakon što je glumila u jednom spotu za AdariSandro Bačić ju je nagovorio da probaju snimit jednu njegovu pjesmu. Zadovoljni rezultatom, a još više samim procesom stvaranja, nastavili su snimati pjesme i spotove, te sad već imaju 6 zajedničkih singlova. Svoje pjesme opisali bi kao hibrid pop muzike pedesetih i jazza. Naravno, ne rade sami. U snimanjima sudjeluju vrhunski muzičari: Adari pjeva bekove, klavir svira Paul Kempf, kontrabas Tin Džaferović, harmoniku Vinko Didović, a sve ostale instrumente sam autor i producent Sandro Bačić. Iako im to nije bio plan, sad kad su došli na pola puta, željeli bi napraviti album u izdanju Nota Bene Records.

Uostalom s ve informacije o Lani potražite na novoj stranici na linku  o Lanine stranice.

Autor: Vanja Krnić

banner

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00