Na traumu ili vozi Miško

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Prije desetak godina obilazak 50 ak metara u radijusu oko papirnato plišane rode. Nema je dugo već  zbog toga Joze Krpara koji neumoljivi čeka dostavu svih  superljepila i karbonskog konca.  Dok on čeka uspio sam s fotoreporterkom koja slika s tosterom provjeriti pristupačnost par javnih objekata uokolo. Morali bi svi biti prilagođeni osobama u invalidskim kolicima. Naravno mnogi su bliže da Vas odvedu na traumu. Kako bi rekao Vojkov kako to. Pošto je ova serija reportaža pa smo redakcijskom odlukom 007 krenuli u špijunske zadatke. Najbolja je ocjena Vozi Miško, srednja vozi u traumu, a najgora, pa tu ne iđe nikako( palac dolje). Za početak smo obišli dva, pardon tri

Autobusni kolodvor

Unikatan s bipolarnim poremećajem, naime dva su jedan preko puta drugog na istom parkingu. Novi je ono VAU, po narativu prilagođen po svim mogućim standardima, a onaj preko je kao Cesarićeva Mala voćka I pun barijera. Ostaje pitanje kako ući u autobus, ali ocjena za novi je najviša Vozi MIŠKO

Biro 

banner

Narod kaže Biro, a piše HZZ.  Obližnji  Vozi Miško  je doslovno zaposlio pola Broda, ali tamo negdje van Broda . Dotjerali su prilaz i one kamene podnice složili, čak postoji i slalom za invalide do prizemlja. Nije mi jasno kako se ide na kat. Pretpostavljam u ormaru.

Ocjena: vozi u traumu.

Autor: Vanja Krnić, fotografije:  K.J.A+

[modula id=”2114″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Možda će vas zanimati

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00