Najava drugi memorijal Damir Lović

Nakon iznimno uspješnog prvog memorijalnog turnira u spomen na jednu od najvećih legendi Brodskog šaha, ali definitivnoi sobe koja je bila broj jedan za šah osoba s invaliditetom, kako u Slavonskom Brodu, tako i u Republici Hrvatskoj.  Damir je napravio ogromne pomake za šah  osoba s invaliditetom.

IN MEMORIAM- Damir Lović 1963-2022

Ove godine memorijal organiziraju njegovi prijatelji i klub koji je osnovao Ški Kralj uz medijsko  su pokrovotiljestvo našeg malog sbpozitivno. Naravno opet očekujem punu dvoranu  u spomen čovjeka koji ju je definitivno zaslužio.

2. Memorijalni turnir Damir Lović (14.01.2024)

Organizer(s) ŠKI Kralj Slavonski Brod
Federation Croatia ( CRO )
Tournament director Vanja Krnić
Chief Arbiter ŽS Matanović, Pavo [14532930]
Time control (Blitz) 7 min + 3 sec
Location Dom HVIDRE Stjepana Marjanovića 2
Number of rounds 9
Tournament type Swiss-System

(link )

banner

Damir Lović je bio osnivač i predsjednik Šahovskog kluba osoba s invaliditetom ‘Kralj’ iz Slavonskog Broda, jedan od osnivača i prvi predsjednik Hrvatskog šahovskog saveza osoba s invaliditetom, te član Skupštine Šahovskog saveza Brodsko-posavske županije. Prije svega, on  je bio ljudina, pozitivac . Na neki naćin je i meni pokaza kako proaktivan biti, a u isto vrijeme biti osoba s invaliditetom. Živio je sto na sat i od tenisa, košarke, pa do šaha u svemu je bio i ostao svoj i neponovljivi Damir Lović. Usvemu je ostvarivao rezultate od inkluzije koji zadužuju nas mnoge koji smo ostali i imali ga čast poznavati.

Autor: Vanja Krnić

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00