Narodne novine palac dolje

[vc_row][vc_column][vc_column_text]S tajnim agentom 007 kodnog imena  K.J.A+  nastavili smo iznenada obilaziti institucije. Daljnje spoznaje da li je lege artis moguće savladati prepreke i barijere u invalidskim kolicima dovela je  reporterku s tosterom za slikopise.  K.J.A+  našla se u zgradi županije i to s tosterom koji slika.

Zgrada Županije

Prilagođena je i dobiva ekskluzivnu trakicu zbog dizala za osobe s invaliditetom

Ocjena: Vozi Miško

banner

Naravno  K.J.A+  je sti obrazac iz upozorena da joj treba ljubičasti obrazac 505 s crtom iz Narodnih Novina. Reporterka je došla popivši pola vode iz vodovoda/ napojivši se. Ako je ona zelena ručka u kvaru  K.J.A+ je kriva. Pomislila je pa mogla bi preko slikati i…

Općinski sud Slavonski Brod

Ček ima neko pokriveno dizalo za OSI. K.J.A+ je pomislila da neartikulirano viče. Gugl joj je pokazao da je upravo bijeli štrajk na sudu. Upravo je kod nas  sve fleksibilno, ali štrajk traje i traje.

Ocjena: ŠTRAJK

Narodne Novine

Klasičan su primjer kako se doslovno ad hominem argumentirano možeš birati kako da se razbiješ, kao pita ili krempita.  K.J.A+  napustila je zadatak s slikajući tosterom bez ljubičastog obrasca 505 s crtom.

OCJENA: tu ne iđe nikako palac dolje

Autor: Vanja Krnić fotografija : K.J.A+

[modula id=”2210″][/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Možda će vas zanimati

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00