Hrvatska Pošta putokaz prilagođenosti

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Daljnje istraživanje pristupačnosti objekata za osobe s invaliditetom  u invalidskim kolicima po redakcijskom dogovoru br 008 s fotoreporterom  K.J.A+  dovelo nas je do  potrage za rubnjacima. Egzaktno put nas je odveo do pošte na Trgu pobjede koja ima slalom stazu

Hrvatska pošta br 1( Trg pobjede)

Pored govornice kao relikta vremena ima zamislite staza prilagođena za osobe  s invaliditetom. Izgleda kao uspon na Himalaju predviđen za OSI u super formi.

Ocjena: Vozi MIŠKO

banner

Nego usput glavna Pošta Vam je na Trgu hrvatskog proljeća. Hajdemo provjeriti, a u sljedećoj reportaži ćemo o institucijama usput . Ono ima ih uz upit tko radi u realnom sektoru. Javi se ili piši!

Hrvatska pošta br2, ali br1 GLAVNA

Tu  nailazimo na osobu s invaliditetom koja uz pomoć pokušava doći do pristupačne pošte.

Gospodine možemo li Vas slikati? Slikaj s smiješkom je odgovorio gospodin u kolicima. Prvi saupit je bio za gospodina   kojeg asistentica ili tko već gura naopačke. De jure   vožnje kolica osoba s invaliditetom naprijed je obavezna da ne završite kao „ krempita“ s nosom na betonu. Gospodine bravo uspjeli ste! Što bravo pih , mora da ide. Naravno osobe s invaliditetom daju smiješak i optimizam. Hvala im.

Ocjena Hrvatske pošte globalno: Vozi MIŠKO ( pet)

Autor: teksta Vanja Krnić,  autor fotografija K.J.A+ 

[modula id=”2192″][/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Možda će vas zanimati

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00