Natječaj za 20 stipendija za učenike deficitarnih zanimanja

Grad Slavonski Brod raspisao je Natječaj za prikupljanje zahtjeva za dodjelu Stipendija Grada Slavonskog Broda za učenike koji se obrazuju za deficitarna zanimanja s područja grada Slavonskog Broda za školsku 2023./2024. godinu. Ukupan broj dodijeljenih stipendija u sklopu ovog natječaja bit će 20, a iznos dodijeljene stipendije iznosi 60,00 eura mjesečno. Rok za prijavu na natječaj je 15 dana od dana objave na službenim internetskim stranicama Grada Slavonskog Broda. 

Prilikom podnošenja zahtjeva kandidati su obvezni ispuniti obrazac prijave te potpisati izjavu o privoli/suglasnosti za prikupljanje i obradu podataka  (obrasci dostupni u pisarnici Gradske uprave i na službenim internetskim stranicama Grada Slavonskog Broda). Popis potrebne dokumentacije koja se prilaže na natječaj, uz prethodno spomenute izjave, nalazi se na ovoj POVEZNICI  uz napomenu kako tražena dokumentacija ne smije biti starija od 3 mjeseca.

Zahtjevi za dodjelu stipendija šalju se na sljedeću adresu:

Grad Slavonski Brod

banner

Upravni odjel za društvene djelatnosti

Povjerenstvo za dodjelu stipendije Grada Slavonskog Broda

Vukovarska 1

35000 Slavonski Brod

Izvor: Slavonski-Brod

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00