Otkriveno 40 glasača na istoj adresi u Slavonskom Brodu

 Grupa od 23 glasača koji imaju prebivalište u jednoj trafo-stanici u Kumodraškoj ulici u Beogradu, danas se obratila javnosti povodom enormno visokih računa koje su dobili za decembar. Stanari trafo-stanice kažu da je praktično nemoguće da su potrošili toliko električne energije. Trafostanica se kako saznajemo zove Brod1.

Naime zaputili smo se da saznamo istinuo mogućnosti da toliko glasača ima na jednoj adresi. Ovde živimo tek od polovine veljče ove godine a dobili smo račun kao da strujom opskrbljujemo čitavo naselje. Točno je da nas ima 40 ali živimo u 19 kvadrata i struju trošimo vrlo racionalno. Ja sam, na primer, vrlo rijetko kod kuće jer stalno radim i ni ne brijem se – jasan je i rezolutan Milan Ashok, jedan od stanara trafo-stanice.

Ogorčeni sugrađani kažu da su zadovoljni visokonaponskim smještajem, ali da zbog izuzetno visokih računa za struju razmišljaju da se presele u noviju trafostanicu. Odbijaju i samu pomisao o sudjelovanju na predstoječim izborima. Čujte ovo je za nas Švicarska , ni sam Nepal nema ovakvu trafo stanicu. Mislimo u narednom periodu dovesti i naše porodice. Ako Vi ne znate kako se radi demografska obnova, mi znamo., ali račun je ogroman. Za kog nas 40 da glasa, nego tko je tu monarh? Još nam nije sve ni jasno , pa ni kako dobiti državljanstvo , pitaju se.

Nama je i ovdje super i struja je tu bolja nego igdje drugdje, a i skromni smo u potrošnji zaključuju.

banner

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00