Otvoren “Florafest”

Svečano je otvoren 16. sajam cvijeća „Florafest“ što je Tvrđavu Brod ponovno pretvorilo u bogatu, cvjetnu idilu. 

Sajam cvijeća „Florafest“ svake godine okuplja veliki broj posjetitelja, ali i izlagača. Ove godine na sajmu cvijeća sudjeluju izlagači iz Slavonskog Broda, Vladislavaca, Sibinja, Satnice Đakovačke, Špišić Bukovice, Pitomače, Kutine, Pleternice, Đakova, Kruševice, Bukovlja, Brodskog Stupnika, Ruščice, Našica, Gornjih Andrijevaca, Vidovca, Tomice, Beretinca, Gromačnika, Batrine, Požege, Osijeka, Valpova, Gašinaca, Ratkovice, ali i iz susjedne Slovenije.

Nakon službenog otvorenja, građani su uživali u prigodnom glazbeno-plesnom programu  unutar kojega su na svečanosti otvorenja nastupili Brodski leptirići, InMotion plesni studio, Udruga školskih plesnih skupina „Radost pokreta“ te Ukrajinsko kulturno prosvjetno društvo „Ukrajina“. Florafest je otvorila zamjenica gradonačelnika istaknuvši da posjetitelji sajma ovog vikenda uistinu imaju u čemu uživati. 

Podsjetimo, danas će u 15:00 sati biti održana i radionica za djecu pod nazivom „Zeleno je IN“, a sutra, 12. svibnja, u 15:00 sati radionica za odrasle pod nazivom „Bioraznolikost  u vrtu“ održat će poznata TV voditeljica Kornelija Benyovsky Šoštarić.

banner

Otvoren je sajam “Florafest” u istočnoj kurtini tvrđave Brod. Sajam je otvoren danas do 18,00 sati te sutra od 10,00 do 18,00 sati.

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00