Podvožnjak u Kumičićevoj ulici dobio napokon Olimpijsku licencu

Nakon sezona i sezona iznenadnih poplava, na stotine potopljenih automobila i općeg kolapsa u prometu i totalnog odvajanja  Slavonskog Broda od ostatka svijeta u periodima  čestih kiša. Čuveni podvožnjak u Kumičičevoj je konačno zadovoljio   normu za  toliko željenu olimpijsku licencu. Slavonski Brod će napokon dobiti i jedinstvenu Olimpijsku disciplinu Zaron automobila na dah uz obavezno kormilarenje na krovu vlastitog automobila po mogućnosti.

Povijesni trenutak

Ovo je povijesni trenutak za naš grad koji postaje i Olimpijsko središte. Čestitam svima koji su mukotrpno radili na ostvarenju tisučljetnog  sna svih Brođana. Treninzi će bit besplatni s metalnim ljubimcima. Pravila su jasna ronjenje auto stilom od kružnog do kružnog.Srogo je zabranjeno korištenje vozila na eliktrični pogon   iz razloga izbjegavanja koletarni žtava zbog strujnih udara. Ponosno je izjavio gradonačelnik.  Podvožnjak će već od slijedeće  Olimpijade biti u opticaju za sve vrste vodenih sportova koji se igraju na najpoznatijem svjetskom sportskom takmičenju, plus nadamo se Brodski plutajući automobili koje HOOSB  planira kandidirati kao Brodski  patent.

Građani Slavonskog  Broda će tijekom održavanja buduće olimpijade dobiti poseban tretman u vidu transporta, s obzirom na to da će ovaj podvožnjak( Kumičićeva  pravac sjever  jug) biti zatvoren za potrebe igara, pa će umjesto kombi linije prijevoz vršiti isključivo helikopteri i amfibije, koje će prebacivati građane na  s jedne na drugu stranu i obrnuto.Za vrijeme igara cijene karte će bit prihvatljive. Iskreno nas raduje što će hrabrim plivačima karta bit džabe.

banner

Autor : Vanja Krnić

Fotografija; web

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00