Pronađeni “ostaci izvanzemaljca” stari 1000 godina

U Meksiku, u Peruu navodno su pronađeni ostaci neljudskih ostataka stari 1000 godina.

Jedan od dva primjerka ovih ostataka predstavljen je meksičkom kongresu i fotografiran prilikom konferencije novinara i samoproglašenog stručnjaka na NLO Jaime Maussana,u Meksiku 13.rujna 2023.

Dva smežurana tijela sa tri prsta nisu uvjerila stručnjake i znanstvenike da se zaista radi o izvanzemaljcima. Neki tvrde da se radi o domorodcima koji su u prošlosti osakaćeni i da stoga imaju samo tri prsta. Neki su uvjereni da se radi o lutci prekrivenoj mješavinom ljepila i papira kako bi simulirali da se radi o koži. Rendgentskom snimkom otkriveno je da jedno od bića ima jajašca u sebi.

Interes javnosti je veliki no stručnjaci ne donose nikakve analize niti su podatci dostupni javnosti!

banner

Kako Vama ovo izgleda,zanima nas Vaš komentar?

Autor: K.J.A+

Foto: Smithsonianmag.com

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00