Slavonski Brod dobiva svemirski bicikl

Danas je prvi dan proljeća. Naš grad svjestan da se bude testornske i druge reakcije u godišnjem dobu procvata svega novog ljubavi, života, mirisa, biljaka, sezonskog paranje mačaka…. A propo proljeća naš grad čvrsto je odlučio nastaviti s mega projektom Bicikl 25, ako smo se ikad šetali Korzom i sigurno smo se priupitali “Tko ih uopće vozi i da li ih itko vozi kad nisu džabe, ali parkirani su svi na broju i to skoro uvijek”. Naš grad slijedom navedenog pomnim i smislenim promišljanjem i razmišljanjem zaključio je da će Brođani dobiti svemirski bicikl. Naravno iluzija da će sve osobe s invaliditetom moći bojati jaja makar uskrsnicom ostaje iluzija, ali bicikl postaje jasan prioritet.

Važno je napomenuti da će se Brođani i dalje moći voziti starim biciklima koji nisu džabe, a ovaj specijalni dolazi u fazi 10 projekta BICIKL 25 za sve.

Do tad saznajemo iz grada planiran je jedan sobni bicikl na svakoj lokaciji. Naime bicikl će biti vani, pa dovodi se u pitanje sama njegova esencija sobnog bicikla,

Ovog ljepotana ako platite isto možete iznajmiti. Dragi Brođani možete i dalje besplatno gledati našu papirnato plišanu rodicu, ali i o naplati pogleda se dubokumno razmišlja.

banner

Grad Slavonski Brod je u procesu zaključivanja ugovora za upravljanje i održavanje sustava javnih bicikala u Slavonskom Brodu. Sustav se sastoji od 45 bicikala opremljenih GPS-om koji se mogu unajmljivati i vraćati putem aplikacije. Označene su stanice na deset lokacija (po potrebi će se dodati još novih pet):

1. Tehnička škola i Industrijsko obrtnička škola – Eugena Kumičića 55 – ispred škole
2. Ekonomsko-birotehnička škola – Naselje Andrija Hebrang 13/1 – ispred škole
3. Medicinska škola i Obrtnička škola – Vatroslava Jagića 3a – ispred škole
4. Srednja škola Matija Antun Reljković – Ivana Cankara 76 – ispred škole
5. Autobusni i željeznički kolodvor – Petra Svačića 12 – ispred kolodvora
6. Korzo – Trg Ivane Brlić-Mažuranić
7. Tržnica, bolnica – Andrije Štampara 23a – ispred tržnice
8. Bazeni, kajak kanu, stadion – Splavarska ulica – ispred bazena
9. Josipa Rimca 7 – ispred trgovačkog centra
10. Osječka 284 – ispred trgovačkog centra.

S ciljem popularizacije i promocije usluge, bit će dogovorene promotivne cijene. Sjetimo se Bolt rombila koji su se samiincijativno raspređivali i plutali po raznim lokacijama u gradu. Svemirski bicikl nije više želja našeg grada, nego uskoro on nam dolazi.

Možda će vas zanimati

1 comment

Ana 21/03/2024 - 10:45

Džabe nema ni kod stare babe

Reply

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00