Slavonski Brod se okrenuo naopako

Nedjeljna posjeta u bolnicu  autom. U Slavonskom  Brodu , ako nisi pratio internet stranice što baš i nisam. Većina 80+ godina sigurno je. Tu  imamo novi kružni oko bolnice, koji je u skladu s našim bitkom okrenuo se naopako. Kružiš, a nemaš pojma gdje i tražiš parking. Cijela tri mjesta za osobe s invaliditetom su ispred bolnice. Naravno  na njima tri BMW mrcine, a za moju trokolicu nema mjesta. Pljuc, pa naš grad ima fetiš na kružna gibanja.

Naopačke

Ulaziš u Reljkovićevu iz Štamparove analno s guza uvjeren da ideš u krivom smjeru , ali to je pravi. Do negdje prije bi bio krivi, ali nema problema ideš dalje i dalje do bivšeg Satira i opet lijevo. Kud sad pitaš se. Ulica Vladimira Nazora se isto obrnula. To je ona kod Obrtničke škole. Upadaš u nju u krivo sad pravom smjeru i tražiš i tražiš. Sva sreća od kako  znam za sebe ta ulica je išla obrnutim smjerom. Bivši TOB  sad parking je isto pun kao čep. Ni u njega s trokolicom ne mogu. Ono hello gdje su ona žuta mjesta i što rade  skoro blindirani auti na njima, lokalni šerifi ili političari ili možda razni upravno umišljeni organi?

Kao osoba s invaliditetom brišem slinu i mislim si  bravo za ovaj ekstra kružni tok. Možda na obližnjoj benzinskoj pumpi nedostaje posla, pa žele da obrnuto kružimo. Koliko saznajemo eksperti su zaključili  E nećete više tako kružiti sad ćete obrnuto.

banner

Kod nas kad se ostvaruje prometni napredak, ispadne isto, ali obrnuto što empirijski i je. Kako bi bilo da obrnuto napokon budemo Švicarska?. O  da kruženje se isplatilo i trokolica je našla svoje mjesto između Trabanta i Stojadina.  Ona tri bandita na žutom bez oznaka za OSI, neka neka. Nabijem ih u kapitalizam!  Shvatio sam  mi smo ipak obrnuti grad, možda smo ipak Englezi, pa trebamo drugom stranom ulice.

[modula id=”4145″]

Autor: Vanja Krnić

Fotografije: K. J  A+

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00