Trg na pola ceste Trg Josipa Godlara

Moram priznati nikad nisam čuo ni od jednog Brođanina  Idemo na   trg Josipa Godlara. Ako ga se želi locirati to je blizu Male Crkve, odmah kod Edena, blizu kružnog Ne znam točno da li je kužni, pardon kružni tok na tome trgu.

Trg je kod tržnice, ali i kod Široke. Točnije Google maps/ karte je nepogrešiv i Trg Josipa Godlara locira na pol ceste.  Doslovno poznat po blatu, a danas , pa da vidimo.

Dolazeći na znameniti Trg na pol ceste koji nije ni pješačka zona. Možeš i amfibijom preko pola  trg. Trg čine  razne sastavnice kao novokompovani grmovi. Palazzo ako se još tako zove i bar znamenitih birtija, mame. Onda vidite beton,  pa malo znatiželjno pređete ulicu. Opet dolazite do iskona, a to je Trg u blatu ili sokak po sokak, preciznije ćorsokak.

Odjednom dolazite u Černobil s napuštenim građevinama. Nije mi jasno kad se voziš preko pola .Godlarovog trga, gdje se u  to vrijeme nalazi ulica Josipa Jurja Strossmayera. Znam , automobili se teleportiraju. Trg na pola ulice nema problema ni s parkiralištem, zbog toga što je on parkiralište, ni s grmovima, ima ih , ali ni s džunglom jer je on i džungla. Al pari mu je papirnato plišana roda također vidliva iz svemira. Dadaistički grmovi na Godlarovom trgu vide se i s Marsa . Pogledajmo galeriju da shvatimo što sve naš grad ima.

banner

Autor: Vanja Krnić

Fotografije: K. J. A+ 

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00