U zapanjujućem putovanju Rode 1

U zapanjujućem putovanju Rode 1, kapetan Jozo Krparu danas rekli kako je sedam novootkrivenih egzoplaneta u obližnjoj konstelaciji svjesno da smo ih pronašli i nisu baš sretni zbog toga. Povremeno još dobivamo upozorenja s pronađene baze Klepetan na Marsu ne vraćajte se!

Upozorenja

U jednom trenutku u posljednjih nekoliko dana, ogromni, simboli pojavili su se na površinama planeta veličine zemlje koji zajedno iznose: „Ne možete ovdje niste ni prije.”
Astronom Ravnomir Ravnozemljić sa Zvjezdanog instituta u Crnom Potoku, bio je među prvima koji je vidio simbole.
„Bili smo uzbuđeni početnim otkrićem planeta, ali jutros, kada mi je pomoćnica rekla da su se pojavila stvarna pisma, bio sam izvan uzbuđenja”, rekao je Ravnomir „dok ih nisam vidio. Onda sam pomislio, ‘O. To nije baš lijepo.’

„Moguće je da su to prirodne formacije koje su postojale cijelo vrijeme, ali su otkrivene tek kada su planetske rotacije bile u pravu”, izjavio je južnoafrički astrofizičar Enrico Kurcić. „Ali iskreno, to se čini malo vjerojatnim. Ne mogu ne misliti da pokušavaju komunicirati s nama na način koji kaže, „jako bi nam se svidjelo da niste pokušali komunicirati s nama.” Pitijivski je smislen mr. Kurcić.

banner

S obzirom na udaljenost sustava Vijuš-1, sama činjenica da odjednom možemo vidjeti simbole također je znanstvenike i kapetana Jozu Krpara.

Raketu RODA 1 s članovima vijeća njih devetnaest odbili su planeti. KAKO smo poluslužbeno saznali mnogi od njih žele povratak u Slavonski Brod radi daljnjeg rada za opće dobro, ali kako saznajemo mahači koji su ih obredno pozdravili traže duplu dnevnicu i po osobi tri nove jedinice od Šefkija uz poruku .“Mi nećemo odustati od naših zahtjeva, dosta su nas lagali.” Neka do daljnjeg lete u Rodi 1. Misija je propala, ali devetnaest vijećnika odgovorno upre prstom da su krivi oni prije. Jedini problem je što svi levitiraju pa su lijevi poslali desni. Ne žele ni nas ni planeti, a naš brdoviti Balkan?

Autor: Vanja Krnić

Foto: destinacigdem © 123RF.com

[modula id=”2965″]

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00