„Utrka mira“ u Slavonskom Brodu

„Utrka mira“, najveća mirovna štafetna utrka na svijetu koja se održava svake godine i ima za cilj promicati međunarodno prijateljstvo i razumijevanje, danas je prošla kroz Slavonski Brod. Trkači putujući kroz više od 150 zemalja svijeta nose upaljenu baklju čiji plamen simbolizira ljudsku težnju za životom u harmoniji te je predaju stanovnicima tisuća mjesnih zajednica kroz koje prolaze. Ovu manifestaciju tijekom povijesti podržale su mnoge poznate ličnosti među kojima su Majka Tereza, Mihail Gorbačov, papa Ivan Pavao II, Muhammad Ali, Pele, Nelson Mandela i ostali.

Zapratite nas na našoj Facebook stranici!

Ukupno 12 trkača iz različitih zemalja danas je, trčeći kroz Slavonski Brod, posjetilo i učenike Osnovne škole „Ivana Brlić Mažuranić“, a kako je to izgledalo možete vidjeti u priloženoj galeriji.

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00