Zabranjeno pušenje, Mia Dimšić, Marko Tolja i brojni drugi nastupit će u sklopu ovogodišnjeg adventa

Grad Slavonski Brod, kao i prethodnih godina, provodi pripreme za nadolazeći advent u sklopu kojega će građani moći uživati u brojnim glazbenim izvedbama, zabavnim aktivnostima kao i u gastronomskoj ponudi. S obzirom da se pripreme bliže kraju, poznati su i glazbenici koji će svojim izvedbama obogatiti ovogodišnji advent. Brođane će tako ove godine na Trgu Ivane Brlić Mažuranić zabavljati Mia Dimšić  (2.12.), Dominik & CO (3.12.), Zabranjeno pušenje (8.12.), Gazde (15.12.), Marko Tolja (23.12), Klapa Kampanel (30.12.) kao i još mnogi drugi. O detaljima adventskog programa i drugim izvođačima građani će biti pravovremeno obaviješteni.( link)

-spozitivno

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00