Život nakon smrti

U  ime sbpozitivnog, moram priznati da sam očekivao da je lakše stvoriti portal u ovoj šumi istih nego što je. Pošto sam kao urednik verbalno  out. Jedino što mi ide je lupkanje po tipkovnici, ali zato klepećem virtualno kao veliki. Bez crne kronike, urednikom šlagiranim s dva moždana ni sam nisam znao, ali ni htio parirati ” velikima”.

Poštivati raznolikost, birati uvijek svjetlo umjesto tame. Vanja moraš ovako, Vanja moraš onako, e baš neću. Tko me imalo pozna zna da je oduvijek moj put drugačiji i da mi je bitno uz poštivanje drugog biti svoj u svemu. Naravno ovaj portal nisam samo ja, K. J. A+( podaci poznati redakciji) svojim fotografijama i tekstovima rasla je s portalom. Hvala joj.   Kao osoba s invaliditetom znam i živim kako se boriti za svaki korak i to većinom sam. Svojevremeno napisao sam knjigu Dnevnik bolesnika, čiji sadržaj proživljavam svaki dan. Pare svima trebaju, ali hebo pare, a na kraju dana ako nam ne ostane ni obraz ni sami više ne znamo tko smo. Nisam odustajao nikad, pa neću ni u ovome, ne znam drugačije. Narcisoidno je možda toliko puta spomenuti sebe, ali navedena je jednako stvorila ovaj Brodski portalčić kao i ja.Takav sam, kakav sam, kontradiktoran do bola. Naime samo sam zabranio crnu kroniku, psovanje i tako će ostati. Naravno  nepoznato mi je ići ad hominem   prema Duspari, Čosiću, Lemaićki i bilo kome. Bitno je da nismo ničiji i da naš gra jednog dana bude grad ostanka, a ne odlaska. Koja iluzija, ipak radi moždani

Pojačanje u vidu Karla Plehandžića divnog pozitivca, znači  da ćemo uz moju bum tras satiru često i meni čudne tekstove, polako prelaziti na video materijal  uz nastavak izuzetne pažnje temama vezanim uz osobe s invaliditetom. Naravno koliko znamo, a pojma nemamo. K. J.  A+, napravila je izvrsne foto reportaže i sposobnima se vrata uvijek ostavljaju otvorena, tko god oni bili.

Nastavljamo dalje, ali u malo sporijem ritmu.  Naravno vrata su svima koji će nam se pridružiti otvorena.

banner

Budite samo pozitivni, za negativu nema mjesta. Što bi tek oni iz famoznog korona stožera rekli. Što bi HDZ  ovci rekli idemo dalje, ali svojim tempom i dinamikom.

Autor: Vanja Krnić

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00