Brod Plin zbog niskih temperatura poručio građanima da se dobro utople

Nagli pad temperature pa čak i snijeg u pojedinim dijelovima naše zemlje iznenadio je kako građane tako i nadležne institucije. Grijanje Brod Plina je baš na dan naglog pada temperature po redovnoj proceduri odlučilo ugasiti grijanje građanima Slavonskog Broda i tako ih ostaviti da se smrzavaju, kao i papirnato plišanu rodu i Klepetana koji se vratio u toplinu zagrljaja neke nove rodice. Koda je nekog i briga i da se smrzne. Sramota.. Iz ovog preduzeća poručili su građanima da se sada dobro utople.

“Mnogi nas kritikuju zašto smo ugasili grijanje kada je zahladnilo vani, a kada je bilo preko trideset stupnjeva mi smo grijanje držali na najjače upaljeno. Međutim, mi nikako nismo mogli produžiti sezonu grijanja jer imamo svoje procedure i nije vam to samo jedno dugme da se pritisne i gotovo. Brod Plin ima specijalan sustav i certifikate iz Tirane za plin i sve je strogo profesionalno. Puštanje i isključivanje grijanje je jedan kompleksan proces koji mora poštovati procedure i točka. Da je malo ranije zahladnjelo mi bi razmislili da ostavimo grijanje još koji dan, a ovako ništa od toga. Grijanje je isključeno i čujemo se u kolovozu ponovo”, rekao dr. Ventil, glasnogovornik Brod Plina.

Iz Brod Plina poručili su građanima da se sada dobro utople kako se ne bi prehladili zbog ovih niskih temperatura.

“Građanima ovom prilikom poručujem da se dobro utople i da se paze jer se na ovom vremenu najlakše prehladiti i razboljeti. Mi smo uradili sve što je do nas i stvarno nismo znali da će biti ovoliko hladno, ali računamo da su se kuće i stanovi zagrijali i da sada mogu malo ostati topli. Građani uvijek imaju opciju da se zamotaju u deke i jorgane, a mi vjerujemo da će ovo hladno vrijeme brzo proći”, dodao je gospodin dr Ventil.

banner

Možda će vas zanimati

1 comment

TORCIDA 18/04/2024 - 21:32

Zna se

Reply

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00