Brođanka Adari prva u regiji

Nažalost, većina radijskih postaja više nema glazbene urednike. Plejliste se prepisuju s nacionalne liste koju indirektno uređuje nekoliko većih izdavačkih kuća. Zato se kvalitetni pjevači i pjevačice, iza kojih ne stoji jaki izdavač, vrte samo na malom broju radija u čijem uredništvu još postoje entuzijasti koji preslušavaju novitete i sami kreiraju svoje play i top liste. Jedan od urednika koji sam kreira top listu je svakako Aleksandar Mladenović – urednik regionalne top liste “REGIONALKA – TOP 101” Radija Novi Sad. Na top listi koju uređuje Aleksandar ovaj su se tjedan visoko plasirale dvije naše Brođanke. Adari se popela na prvo mjesto s pjesmom ANYMORE, dok je Lana Pletikapić zauzela visoko deveto (od 101) mjesto sa svojim predzadnjim singlom NA LAKOM KRILU SNA. Naše brodske pjevačice ostavile su iza sebe mnoga poznata imena hrvatske i regionalne scene kao što su: Pavel, Saša Lozar, Fluentes, Buđenje, Gibonni, Tonči Huljić, Dino Jelusić, Konstrakta, Darko Rundek

-sbpozitivno

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00