Čovjek ispred McDonalds a koji se ne miče

Već danima čitatelji s Slavonije 1javljaju da se ispred McDonald’s a nalazi postariji gospodin ili gospođa u stalno istoj pozi. ” Čovjek je stalno u istoj položaju i moram priznati zabrinuta sam!” ; javila nam je gđa Slavica koja je priložila fotografiju gospodina/ gđe slikanu u razmaku od sat vremena.

Papirnato plišana roda je nestala i odletjela na krpanje raspadnutih djelova. Apropo navedenog indeficirali smo čovjeka na fotografiji. Očigledno ima išijas ili nekakav problem kad se nije pomakao ni milemetar.

Pitali smo se možda čovjeku nije dobro, pa do toga možda mu je nešto zapelo u grlu.”Čovjeka ćete najbolje upoznati
ako ga promatrate kako se ponaša,kad se nešto dijeli besplatno.”: Ivo Andrić. Nismo sigurni, ali u Meku nije bilo besplatnog graha za Dan rada. Jednostavno da pomognemo čovjeku poslužili smo se onom Šeksovom lociratiidentificiratiuhitititransferirati.

Mi smo odlučili samo otići i pomoći čovjeku , te ga ponuditi s Controlokom u slučaju da ima želučane probleme. Nakon prelaska avenije došli smo do gospođe ženskog roda i ustanovili da je ona:

banner

pristojna kanta za odlaganje otpada, koji odbija komunicirati s ikim.”Već danima gledam bespomocnog čovjeka kako stoji ispred Meka s oba prozora svog novog bistovanja.Čovjeku danima nakon Meka nije dobro i nitko ne reagira.Otici cu ja i ponuditi mu svoj kontrolok da dođe sebi. Došavši do zgrbljenog covjeka, shvatio sam da kanti za smeće nudim kontrolok”: slučaj čovjek/kanta riješen.

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00