Čuvajte se ratnika iza tipkovnice

Znate one ljude koji su jako glasni u svome komentiranju na internetu a u stvarnom životu su vrlo tihi, zapravo su manji od makova zrna…..

Svašta imaju za reći, komentiraju tuđi rad i trud na negativan način.

Komentiranje tuđeg izgleda također je veoma učestalo iza tipkovnice, pitam se dali se te osobe osjećaju bolje kad dobiju par lajkova koji se slažu s njima.

Naravno nitko ne voli sve, nikom sve nije lijepo, nikom sve nije smješno niti zanimljivo, ali nazivati nekoga lešinarima, uhljebima, da provodi neku propagandu pred izbore, smješno zaista.

banner

Sakrivanje iza ekrana i pljuvanje po drugima neće baš ništa pozitivno učiniti za vas, osjećati ćete se još gore, jer ta vaša mržnja vjerovali ili ne dolazi od nezadovoljstva samim sobom i vlastitim životom, pa učinite nešto po tom pitanju.

Autor: K.J.A+

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00