Slavonski Brod treba svoju LiberatoMap

Pošto smo grad s dosta osoba s nekim oblikom invaliditeta zašto naš grad nebi napravio nešto kako u nastavku slijedi. Proaktivno uključenje našeg grada u ovakav projekt bilo bi od obostrane važnosti za sve Brođane, ali i i sliku naše grada.

O ovoj aplikaciji

LiberatoMap je više od obične aplikacije. Ona omogućuje korisnicima da pronađu i planiraju putovanja uzimajući u obzir svoje specifične potrebe i ograničenja. To uključuje informacije o pristupačnosti turističkih atrakcija, smještaja, restorana i drugih objekata, kao i planiranje ruta prilagođenih korisnikovim potrebama. Sve ove informacije do sada ste mogli pronaći na našoj LiberatoMap web lokaciji, a sada su vam još jedan korak bliže.

QR kod za preuzimanje mobilne aplikacije za Android i IOS operativni sustav.

Moramo vam priznati kako je izrada ove aplikacije bila dug, ponekad i iscrpljujući proces, ali zahvaljujući vašoj podršci i naših donatora, partnera i vanjskih suradnika uspjeli smo pretočiti naše ideje u konkretna djela. Djela za koja se nadamo da će nam svima olakšati danas i pomoći u izgradnji boljeg sutra. 

banner

Bilo je trenutaka u kojima smo gubili nadu, u kojima smo se osjećali bespomoćno. Bilo je trenutaka kada nismo znali riješiti neki problem i kada nam se činilo da smo dosegnuli vrh svoga potencijala. Upravo ti trenutci su oni u kojima se doprinos svih vas najviše očitovao i želimo vam se svima zahvaliti pojedinačno. 

Naši donatori koji su prepoznali potencijal LiberatoMap projekta još u samom startu 2019. godine pa do ovog trenutka: 

Gradovi: SplitTrogirOmiš i Makarska

Naši partneri na projektu koji su omogućili širenje našeg utjecaja i stvaranje predivne radne sinergije: 

Izvrsno, kao ideja, a da li je naš grad spreman za nešto ovakvo:

LINK

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00