Djed Božićnjak se napio, pa se zabio u kuću dok je dostavljao darove na Badnjak: Ipak, bila je jedna sreća u nesreći

Djed Božićnjak će dostavu morati obaviti bez svog automobila – oduzeta mu je vozačka dozvola.

Pijani vozač u kostimu Djeda Božićnjaka naglo je završio vožnju dok je dostavljao darove na Badnjak u istočnoj njemačkoj pokrajini Thüringen.

Prema policijskom izvješću objavljenom u ponedjeljak ujutro 54-godišnjak je u svom automobilu sletio s ceste i zabio se u kuću i u automobil u općini Unstruttal, sjeverno od Mühlhausena.

Policija je izvijestila da je pročelje kuće znatno oštećeno, no darovi koje je muškarac imao za obitelj i prijatelje ostali su neoštećeni.

banner

Kada je policija stigla na mjesto nesreće, policajci su uvidjeli da muškarac nije sposoban za vožnju te su ga testirali na alkohol u krvi.

‘Isporučit ću darove’

Protiv 54-godišnjaka se vodi postupak zbog ugrožavanja prometa. Nesuđeni Djed Božićnjak izjavio je da će ipak svoje darove isporučiti na Božić.

No, dostavu će morati obaviti bez svog automobila – oduzeta mu je vozačka dozvola. ( link)

-SBPOZITIVNO

Možda će vas zanimati

1 comment

ALKA 27/12/2023 - 10:17

Sretan Božić

Reply

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00