Donacijska utrka Za Kristinine korake

Dragi svi, ove godine Ekonomsko-birotehnička škola organizira donacijsku utrku kako bi skupili novčana sredstva za Kristinu Vuković, učenicu Osnovne škole Sibinjskih žrtava iz Sibinja. Utrka će se održati 28.listopada 2023.s početkom u 9 sati. Temeljem stručne procjene Kristinine medicinske dokumentacije postoji velika vjerojatnost da bi pomoću posebnih terapija u stručnim ustanovama mogla dobiti adekvatno liječenje koje bi joj omogućilo da bude samostalnija u svakodnevnom životu a sve s ciljem da prohoda. Rehabilitacijski proces Kristine imao bi 210 terapija kroz 12 tjedana, a projekcija troškova liječenja indiciranom robotskom neurorehabilitacijom iznosi 20 tisuća eura. Skupljat ćemo sredstva startninama od utrka, donacijama, prodajom kolača i kave. Molim vas da se prijavite u što većem broju i sudjelujete startninom za utrku ili donacijom. Podatci za prijavu i uplatu se nalaze dolje na plakatu na QR kodu. Hvala❤️

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00