Dvornikova kćer zbog objave na Fejsu mora platiti masnu kaznu

Da treba paziti što se javno piše o nekome, bilo istina ili ne dokaz je i ova odluka suda.

Naime Ella Dvornik optužena je za klevetu od strane osobe Mihael Penić, koji se predhodno zvao Mijo Penić, a sve zbog njene objave na Facebooku iz 2018. godine. 

Tužitelj je naveo kako ga je Ella oklevetala sa svojom objavom gdje navodi “da su kuhar Mijo Penić i domar Mario Barlović silovali, ali i na druge načine zlostavljali nekoliko štićenika”. 

Penić navodi kako se radi o neistinama te kako nije osuđivana osoba,te da mu je nanijeta šteta pretrpio je povredu časti, ugleda kao i strah zbog prijetećih poruka koje su mu upućene.

banner

Ellu je sud u Zagrebu osudio i sada mora platiti mora platiti 3318,07 eura, odnosno 25.000 kuna, sa kamatama.

Čini se teško je biti influencer danas…

Autor: K.J.A+

Foto: Instagram Ella Dvornik

Možda će vas zanimati

1 comment

Mihael 19/03/2024 - 21:20

Mijo Penic ponovno jaše… Sad skuplja humanitarnu lovu za navodnu operaciju klinca koji zivi kod njega, a na vodeima se vidi da mu taj isti klinac baca giftove na tik toku… Meni i dalje nije jasno kako je taj “tarot” majstor jos uvijek na slobodi. Murija zatvara na osnovu lazne prijave a ovi neometano rade…

Reply

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00