Gibonni u Slavonskom Brodu za dan grada

Povodom Dana grada Slavonskog Broda i blagdana njegovog zaštitnika svetoga Ivana Nepomuka, priređen je bogat i prigodan program u kojemu mogu uživati svi građani.

U danima koji su pred nama očekuju nas brojni sportski i kulturni događaji; Ivanjske svečanosti, Volim Brod, Sajam udruga GIBajte se SVIbanj, Gibonnijev koncert, predstave Sanjati kazalište, stolnoteniski turniri, šahovski turnir i drugi.

Na sam Dan grada, 16. svibnja, položit će se vijenci poginulim i umrlim Brođanima u 9,00 sati kod Središnjeg križa na Gradskom groblju, u 9,30 kod Spomenika poginuloj djeci u Domovinskom ratu te u 10,00 sati kod Spomenika poginulim braniteljima. U 11,00 sati održat će se Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Slavonskog Broda na kojoj će biti dodijeljena javna priznanja i nagrade, a od 17,00 sati na Trgu Ivane Brlić Mažuranić građani imaju priliku posjetiti Sajam udruga GIBajte se SVIbanj te manifestaciju Volim Brod.

17. svibnja od 20, 30 u Tvrđavi Brod građane će zabavljati Gibonni, a bit će organiziran i vatromet.  

banner

Sve detalje o proslavi Dana grada Slavonskog Broda možete vidjeti na dolje priloženom programu

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00