Golub s velikim srcem

Otvorite fotografijuizvor: facebook.

Medicinska sestra koja je snimila ovu sliku napisala je: Prošla su 23 dana odkako je ovaj pacijent došao u bolnicu i za ova 23 dana neko od njegove familije nije došao da ga posjeti. Ali postoji golub koji dolazi svaka dva dana, sleti na njegov krevet, tako stoji neko vrijeme i onda odleti. Zatim smo saznali da je ovaj pacijent svaki dan sjedio na klupi u parku u blizini bolnice i tu hranio golubove. Ovo je još jedan dokaz da životinje znaju imati bolje srce od pojedinih ljudi.

Iz osobnog iskustva znam koliko je važna potpora najmilijih dok si u bolnici. Kad vidiš oči najmilijih vidiš i život, čak i onda kad ti vlastiti odlazi, dobiješ motiv da živiš. Mnogi su sami , ali uvijek je bitno da najmiliji budu uz njih. Ako ništa osjete i pacijenti, a ovaj golub je simbol ljubavi, mira i spokoja, Došao je vidjeti onog tko ga  je hranio, tako i svaki od nas treba obilazit kod najmilijih bili u terminalnom stanju ili ne. Svako od nas zna kad je sam, a samoća boli . Jedan obični  pećinar ili ti golub može i je nekad plemenitiji od mnogih homosapiensa,

Vanja Krnić/ facebook

banner

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00