Kistom i perom Loco-Moto” 2023

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom Udruga osoba s invaliditetom Slavonski Brod “Loco-Moto” po osmi puta organizira izložbu slika: “Kistom i perom Loco-Moto” 2023.
Na izložbi će se posebno predstaviti slikarica, amaterka Danijela Uljatovski. O Danijelinom radu i djelima više će nam reći mag.educ.art. Josipa Čeliković. Pored Danijele slike izlažu i članovi i djelatnici Udruge: Kristina Terihaj, Kristina Matić, Gordana Mišković, Gordana Palikuća, Juro Marić, Ilija Ćujić, Petar Pavlović, Zdenka Kezele, Krunoslav Vrtjel, Višnja Varoščić, Andrea Čaldarević i Marija Marijanović. Otvorenje izložbe će svojim pjesmama uveličati pjesnikinja Marija Bartolović, a glazbom nas počastiti naša prijateljica Marina. Svoju priču pročitat će nam i Matej Stojić. Kao i prijašnjih godina, na štandu će biti izloženi i božićni artikli kojima ćemo darivati posjetitelje uz simboličnu donaciju. Izložba je prodajna tako da se neke slike mogu i kupiti.

-sbpozitivno

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00