Klepetan živ i zdrav na Marsu!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Koliko god rijedak ili čest inteligentni život u svemiru bio, nema smisla da ga tražimo dok polako, ali sustavno sami sebe petljamo u mrežu velikog filtera kozmičke gluposti iz koje nas neće moći izvući ni gradonačelnik svemira. Kultni  Carl SEGAN svojevremeno je napisao „Svemir je prilično veliko mjesto. Da smo samo mi, to bi se činilo stvarnim rasipanjem prostora.“ I bio je u pravu.

Nismo sami

Brođani su obrednim mahanjem ispratili na put za Mars svojih devetnaest vijećnika i njihovog šefa. Mahanje je uključivalo vatromet od tristo dvadeset i devet balističkih prskalica. Napokon Svemirski program Roda je uspio Roda je uspio   lansirati Rodu bez otpadanja glave i noge da napustiti atmosferu što se mora priznati je remek djelo Joze Krpara koji je hrabro preuzeo upravljanje svemirskom Rodom.  Glava rode je na mjestu što znači da smo uspjeli. Gradonačelnik je kratko izjavio ”  Ovo je velik korak za Slavonski Brod, a još veći za čovječanstvo.”  Drago mi je što se ovim putem iz orbite Marsa javljam Brođanima Zemljanima.

Sletanje na Crveni planet

banner

Mars zove  raketnu bazu Slavonski Brod,. Krpar Jozo slećemo, halo biiiii. Rodo  javi se, đes ba? Evo sletjeli na Mars , ali imamo veliki problem tu nema malih zelenih, sve neki mali crveni.

Posado Rode što vidite? Samo malo.  Hmm čudno očitavamo  sonarom svemirsku bazu i na njoj roda. Pardon desetak tehnološki naprednih roda.

Probajte uspostaviti kontakt sa svemirskom bazom.

Nezavisna  koja je ostala na Zemlji najavila je žurno priopćenje i prijavu Zavodu za međuplanetarna putovanja.

 

“Alo Klepetane jesi to ti?!!!.”

-“Jašta da jesam.”

“Odakle ti tu?”

Svake godine sam kao lud letio iznad svoje  gigantske makete  svojoj ljubavi Malenoj. Doslovno sam se oduzeo kad sam vidio da svaki put imam drugačije oči, frizuru. Pa tko mene je to krpao. Jozo Krparu javi se!

Iskreno rekao sam zbogom  dragoj Zemlji, dosta mi je krpanja i s deset roda Amazonki emigrirao na Mars.

Odakle ste Vi dragi gosti?

O predragi Klepetane iz Slavonskog Broda. Ti i kao tvoja prelijepa  ljubavna priča uvijek će biti dio nas Klepetan se naljutio na pretjeranu ljubaznost i zaprijetio roda invazijom na SB  tehnološki zastarjelu rodu na Marsu.

Zemljo misija je uspjela, ali rode nas šalju natrag u međuplanetarni prostor. Vratit ćemo se, rode se uvijek vraćaju….

Autor : Vanja Krnić

Obrada fotografija: J. J.

[modula id=”2375″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Možda će vas zanimati

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00