Little Misfortune igra-bajkovita horror priča

Otkrivam vam jednu igru koja je malo nekonvencionalna, dosta mračna pa se ne preporučuje djeci. Kada kažem bajkovita priča više mislim kao one braće Grimm  a manje kao Disney. Priča koja vas uči kako pronaći svjetlost u tamnim situacijama.

Ali je igra dosta zanimljiva i kroz nju učite kako akcije koje radite imaju utjecaj na daljni razvoj situacija.

Mala Misfortune, imaginarna i znatiželjna djevojčica kreće u avanturu kroz mračni svijet u kojem se otkrivaju misterije uz malo loše sreće. Unatoč izazovima s kojima se suočava, sjajem pokušava učiniti svijet sretnijim mjestom.

Little Misfortune je avanturistička video igra iz 2019. koju je razvio i objavio švedski studio Killmonday Games.

banner

Malu gospođicu pravog imena Misfortune Ramirez Hernandes vodi glas u njezinoj glavi, Mr. Voice, tijekom igre mora donositi teške odluke i nositi se sa posljedicama istih. Igra je zapravo vrlo kratka pa neće biti problem ponoviti i vidjeti kakvog ima utjecaja kad odaberemo drugačiju odluku.

Probajte,jer unatoč svemu što joj se događa, Mala Nesreća vas neće iznevjeriti. Svaki put kad padne, ona se ponovno digne. I svaki put kad igra skrene s puta, možete učiniti isto: bacite malo blještavila i krenite dalje.

Igru možete kupiti na platformi Steam po cijeni od 19.99 eur.

[modula id=”4897″]

Autor: K.J.A+

Foto: AdventureGamers.com

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00