Nedjeljna kupovina u Colosseumu

Upravo sam bio u Coloseumu i potrošio novaca kao nikad do sad. Naravno prvo  na kavicu u neki od kafića na ulazu. Okrijepljen krenuo sam u peglanje kartica. Nove markirane tenisice,  eterična ulja za masažu, majice, gače tange i što već ide uz to. Halteri?

Kad se pegla nek se pegla

Okrepljujuća  kava s smutiem  dala mi je energiju da krenem u peglanje. Hmm Jordanke( NIKE) patike, e  baš to želim. Nisam imao pojma  do sad ni da postoje! Stotinu i četrdeset Eura, ali skroman kakav jesam kupio sa pljunute te za devedeset eura, ali nisu NIKE , nego PUMA. Idem dalje , pa ni gaća nemam. Katastrofa, nema ih ni u Tediju. U DM  u sam potrošio još stotinu eura, da lijepo mirišem+ eterična ulja+četkice i ostalo, ali peglao sam još malo. Kljakavost sam ja i takav s već dvije vreće krenuo sam dalje. Nemam pojma kako, ali završio sam u CCC  i opeglao još 180 EU  i obogatio se za još tri vrećice gaća,  tangi , bičeva, lisica. Ajme što će to sve meni? Sado mazo, neka hvala.

Joj pa to je Levis i tako sam ušao u Europa 92 i opeglao još dvjesto Eura. Hodam već ka kobila Suzi. Joj  tu mogu kupiti i nove naočale i još peglati, pa nove naušnice. Naravno peglao sam i peglao. Napokon sa završio s kupnjom hodam kao šerpa, Da sam popio pivo isto bi hodao, ali ne ja sam ipak obavio svoj konzumerističko kapitalistički zadatak. Peglao sam  i kupovao sve što mi stvarno treba. Nije bitno mi kronično nedostaje ormar. Završio sam nedjeljnu kupovinu u Colosseumu ispeglanog mozga i kartice.

banner

Sat

Čujem mobitel pored sebe i budim se zadovoljan suhog grla. Toliko je san bio stvaran, gledam svaku vrećicu u ostavi a sve ne brendirano prazne.   U bemti prokleta nedjelja.

Sve sam pokupovao  dok se nisam probudio, ali mogu sve ponoviti kao Pale sam na Svijetu. Uh ta prokleta nedjelja. Odoh  još malo odmoriti brzo će ponedjeljak. Uvjeren sam da sve radnike advekatno plate za rad nedjeljom, ali ali ako nije tako  sram ih bilo. Ne rade neke trgovine, ali neke da, a meni je svaki dan nedjelja i što sad? Nekako mi se neda ići opetovano kad sam sve u snu kupio i donjeo kući.

[modula id=”3921″]

Autor Vanja Krnić

Fotografije: K. J. A+

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00