Ni kod Đure nema više džabe

Ovaj predivni jesenski dan obasjan suncem idelan je bio za malo skitnje i snimanja na brzinu. Spoznaja da se ni na Đurino parkiralište više ne može džabe ni za Valentinovo. Nisam stajao ali vidim rampe Đurino parkiralište postalo je geto. Đurino parkiralište za nas Brođane bilo je pojam za znanstvene rasprave koje su se vodile u četiri stakla vlastitog automobila.

Čak su voajeri postavili i kamere, pa ti boravi unutra džabe. . Đurina ulica je prazna, parkiralište isto , ne vode se više znanstvene rasprave, uslijed kojih se ne magle stakla. Đurino parkiralište je sad Češko ili? Odmah na početku promašio sam godišnje doba, ipak je zima. Grad odiše nekom vedrinom što je vidljivo iz priloženog videa. Ne razumijem zašto rampe na Đurinom, pa ne mislite da bi za Brođane bilo dobro da mogu bez povlaštene karte na Đurino parkiralište. Već nam je demografija u banani, očigledno zatrpati, poravnati i stavir rampe. Naravno sve treba naplatit i radnicima koji jedva preživljavaju od svog teškog rada u Đuri, Gospodo dignite rampe!

Možda će vas zanimati

1 comment

Pero 12/02/2024 - 18:31

Unišeno mi je iznenađenje za Valentinovo, očigledno otpala mi znanstvena rasprava.

Reply

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00