Oba su pala

Pale su društvene mreže Facebook i Instagram.

Velikom broju korisnika u Hrvatskoj mreže su se odjavile s njihovih računa, a kad pokušaju upisati svoju šifru i ponovno se ulogirati, javljaju im da su upisali neispravnu šifru. Nevjerovatno , ali pola sata bez mreža nad mrežama, Kako dalje, kako živjeti , a da ne možeš ni podjeliti da su oba pala. Užas nota bene krivci su UD BA, Orijunaši, Trumpovci, Bidenovci…. Nego Manoliću gdje si bio danas, možda si malo hakirao na svome Eniacu Joža nije ti to laptop, prije tenk. Nisu uspjela pasti oba, eto proradila. Kako to? Tko je kriv i s kim ćemo podijeliti kad ih više ne bude. Da nije ipak Joža?. Užasno bilo je pola sata bez oba, očekujemo izlazak timova za teža duševna stanja u najmanju ruku da otvore grupe na oba skoro pala. E sad valja podijeliti da su i dalje oba tu s nama. Jedino je nepovratno uništeno par samokresa i objava na ekranu. Neoprostivo. Ipak oba nisu pala.

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00