ONI DOLAZE

U redakciju sbpozitivnog zaduženu za svmirska pitanja .Došla je jasna poruka na 354 jezika, uklučujući i kligonski.   22.9 . 2023 primljen je  jasan signal  i na redakcijskom  megafonu FM  tajne frekfencije. Jasan se začuo zvuk snage izmjerene Gajerovim brojačem od 159 db  s porukom  na 354 jezika+ klilgonski ONI DOLAZE. Razina decibela doslovno je polupala svu skupu digitalnu opremu za pračenje i uhođenje svemira. Trenutno osluškujemo stetoskopom daljni razvoj događaja.

Poruka je jasna ONI DOLAZE,

ՆՐԱՆՔ ԳԱԼԻՍ ԵՆ( ZA ARMENCE)
उनीहरु आउदै छन्( ZA NEPALCE U SB)
वे आ रहे हैं ( ZA INDIJCE)
他们来了( ZA KINEZE)
ДОЛАЗЕ( ZA SRBE)
ТИЕ ДОАЃААТ( MAKEDONCE)

SIE KOMMEN ( BROĐANE U  AUSTRIJI.NJEMAČKOJ...)
THEY ARE COMING( ZA SVE ENGLEZE MA GDJE GOD BILI)

 

Poruka je jasna i nedvojbena. Na  hitnom redakcijskom sastanku dovikivanjem zbog nedostatka opreme, odlučeno je slijedeće.
Redakcija sbpozitivnog u potpunosti preuzima organizaciju dočeka ONI DOLAZE ma tko oni bili. Pošto svi smo pod obrednom zavjetu šutnje o daljnjim događanjima oko  jasne poruke ONI DOLAZE  bit će svi pravodobno obaviješreni i pozvani... KRAJ ODLUKE I CENZURA PO NAREDBI NJIH. s
Autor Vanja Krnić
FFotografije: K. J. A+

 

 

 
 

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00