Parkiranje u Slavonskom Brodu je apsurd gluposti

Grad nam je postao jedna velika parking zona, koja se naplačuje. Budalasto je i pitati tko je napravio večinu tih parkirališta. Poznato je da de facro upravo su sami građani napravili parkirališta. Tko osigurava plave linije uz ceste. Parking ima svoj račun, a što ako na parkingu netko ogrebe auto ili ispadne Čitatelj nam je dojavio da se istovaraju betonske kocke preko automobila za osobe s invaliditetom.

Kako vidimo riječ je o Vukovarskoj, ali i tamo uz 90% plave boje i malo žute može se radit što se hoće i to baš preko žute, ako Vas zdrobi koja kocka Ups. Lapsus ili greška po naplati. Nema stajanja mora se radit, pa ako treba i sjeckati krošnje iznad tuđih automobila.

Grad nam je velika parking zona. Nije mi jasno zašto se ne grade osigurana parkirališta, već u plavo bojaju ona koja već postoje. Divno bi se vozač iznenadio da vidi sprešan vlastiti auto i važeću karticu za parkiranje u njemu. Lijepo je vidjeti da se gradi uređije, pa isto to popravlja. Plava boja vlada našim gradom, tko radi navavu toliko plave boje, tko boja i zašto građani nemaju pojma što sutra može biti plavo , a što ne? Probajte parkirati oko bolnice, ako idete autom , sve je plavo, ali tko osigurava tolike automobile koji pune proračun na javnim cestama, koje su napravljene novcem nas Brođana? Nitko.

Usput u Vukovarskoj( taj dio) imaju samo dva žuta mjesta za OSI i naravno baš na jednom od ta dva moraju istovarati kocke. Ne pored auta, nego preko nečijeg automobila, pa ako ga sprešaju, valjda je kasko osiguran.

banner

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00