Pjesma životu

Zašto živjeti, pitaš me ti, U ovom svijetu punom snova i stvari sličnih čudi? Pusti da ti pjesma otkrije zašto, Život je dar, prepun radosti i boja svojih.

U svakom jutru s prvim zrakom sunca, Nalaziš ljubav i svježinu, sviđalo se to tebi ili ne. Zašto živjeti? Jer svaki dan je dar, Puni smo mogućnosti, ne zaboravi, bar.

Ljubav, to je čudo koje nas povezuje, S obitelji, prijateljima, voljenima u srcu tvojem. Zašto živjeti? Da iskusiš tu toplinu, I podijeliš je s drugima, to je prava stvar.

Svijet je pun čuda, priroda, umjetnost, znanost, Zašto živjeti? Da istražiš i učiš svaki trenutak postojanja. Najljepši zalasci sunca, najbistriji potoci, Život je čudesna avantura, uživaj u njoj, ne budi skromno.

banner

Zašto živjeti? Jer svaki dan je novi početak, Prilika za rast i promjene, s tobom u centru svijeta. Sretne i tužne trenutke, prolazne i vječne stvari, Život je tvoja priča, ispiši je s ljubavlju, bez kajanja.

Ne zaboravi, u ovom svijetu imaš svoje mjesto, Zašto živjeti? Da pronađeš svoju svrhu, svoj trag. I kad se osjećaš izgubljeno, znaj da nisi sam, Jer život je vrijedan, dragocjen dar, to je tvoj blagoslov.

Autor: GPT-3.5

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00