poslastica Brodskog glazbenog ljeta

Duo Hojsak & Novosel, prepoznat kao hrvatski kulturološki i glazbeni brend, ovog puta na Brodskom glazbenom ljetu stigao je uz glazbeno pojačanje. Posebni gosti iz Grčke – Thanos Stavridis, jedan od najcjenjenijih grčkih harmonikaša, te Christos Tasios, virtuoz na udaraljkama i bubnjevima oduševili su Brođane koji su uživali u glazbenom spoju Hrvatske i Grčke. U koncertu je uživala i zamjenica gradonačelnika Marina Martić Puača. 
U dosadašnjoj karijeri Hojsak i Novosel surađivali su s vrhunskim glazbenicima poput Vlatka Stefanovskog, Miroslava Tadića, Theodosii Spassova, Monike Leskovar te s orkestrima kao što su Zagrebačka filharmonija, Simfonijski orkestar HRT-a i Tamburaški orkestar HRT-a, a svi se vesele njihovim novim eksperimentima

/slavonski-brod/

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00