Pozitivna strana ovoga grada

U gradu se ipak nešto i događa,utvđujemo popravljeno je staklo na Rk Vesna,pitam se jedino tko je to popravio,s obzirom da objekt nije ničija odgovornost,ali dobro,staklo je zamjenjeno ali ne staklom!

Park nasuprot objektu je u lošem stanju, popularna žičara je opet pala, ovaj put radi prirodne katastrofe koja je bila ranije….

Iskopane su rupe,čini se za nove sprave,nadamo se da će se najmlađima svidjeti.

U kazalištu Ivana Brlić Mažuranićnema novih događanja, za do kraja mjeseca ništa najavljeno.

banner

Čini se ove subote da se ništa ne događa,možda su svi na moru?

Možete do Nove gradiške večeras ako ste u mogućnosti danas je treća večer Novogradiškog glazbenog ljeta, započet će uz melodije najmlađih “Djeca pjevaju hitove” nakon kojih na scenu stupaju velika glazbena imena domaće scene Danijela Martinović, Hari Mata Hari i Dražen Zečić.

Sutra je završna večer koja je posvećena slavonskoj tradiciji uz nastupe Gradskog orkestra NG i Zvonka Bogdana.

A ništa mi Brođani čekamo Cmc festival 25. i 26. kolovoza, u  nestrpljivom iščekivanju smo ,prvi dan dolaze nam Boris Novković, Chosque, Mejaši, Vigor i Željko Bebek.

Drugi festivalski dan, 26. kolovoza (subota), pozornicu će preuzeti Davorin i Bogovići, Komuna, LES, Nela, Reanimatori, The Splitters i Zed Mitchell. Ovogodišnji headlineri koji će nastupiti 26. kolovoza bit će Električni orgazam, Opća opasnost i Zaprešić Boys.

Jedva čekamo jer trenutno malo toga je u gradu što bi mogli prenijeti kao vijest ukoliko izbacimo crnu kroniku i politiziranje.

[modula id=”3413″]

Autor: K.J.A+

Foto: K.J.A+ i Slavonija Fest CMC200

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00