Pridružite se akciji pomoći i darujte onima kojima treba

Naša Brođanka Rose Ereiz i ove godine pomaže usrećiti one koji su u potrebi te si neki ne mogu priuštiti niti osnovno a pogotovo još i neke poklone za Sv. Nikolu.

Rose nesebično skuplja i sama osobni dovozi poklone i potrepština za obitelji sa težom socijalno ekonomskom situacijom.

Prikupljaju se higijenske potrepštine, odjeća, obuća, igračke te slatkiši, a višak slatkiša će ići tamo gdje je potrebno a to je Socijalna Samoposluga Slavonski Brod te na odjel Pedijatrija za djecu koja će provesti tamo Blagdane.

Također Rose je u kontaktu s obitelji mladog dečka koji je teško razbolio, ima tek 24 godine, a dosad je radio razne poslove, no sada to nije u mogućnosti te je obitelj u teškoj situaciji, te stoga se prikupljaju hrana i higijenske potrepštine.

banner

Ova djevojka se maksimalno posvetila da pomogne te vjerujemo da nije ni lako to sve stići uz svoju obitelj, djecu.

Također rasprodaje svoju kolekciju knjiga kako bi pomogla, a radi se o preko 370 knjiga.

“Prodajem sve svoje knjige da pomognem svome sumjestaninu koji ima 24 godine i jako je bolestan.

Stavljam na aukciju preko 370 knjiga, sve knjige koje vidite kod mene boravku.

Tko ponudi više njegovo je sve .!!!!!

( osim knjiga na desnoj polici u cosku )

Znaci sve od zida do zida koje vidite”

Ako ste zainteresirani za pomoći, javite se ovom mladoj ženi na njezinu Facebook stranicu kako biste znali što točno još treba te usrećite nekoga a biti ćete i Vi sretniji.

U našem gradu potreba za ovakvim akcijama je velika te ima puno obitelji a i samaca koji trebaju pomoć, dosta njih naravno ni ne traži radi ponosa, sramote ili što već,

Blagdani su se sveli samo na potrošnju, toliko se toga baci od hrane a netko nema doslovno ništa, mislite na druge te pomozite, sigurna sam da će vam se vratiti.

Naša Rose također radi preukusne slastice i dekoracije te je svoj obrt Sweets by Rose predstavila na na Festivalu čokolade u Opatiji.

Mi smo ponosni na nju te Vas pozivamo da se pridružite akciji te kontaktirajte Rose Ereiz na njezinom Facebooku kako biste bili informirani za čime je trenutno najveća potreba.

Izvor: Facebook

https://www.facebook.com/groups/274487649755918/user/100090826056363

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00