Promocija nove knjige Mate Klarića

Mato Klarić gospodin u svakom smislu te riječi napisao je novu knjigu naziva Isušena obala. Promocija navedene knjige će se održati u petak 8.ožujka 2024 s početkom u 18 sati. u Gradskoj knjižnici. O knjizi će givoriti: Anita Opačak Krpan, Ivan Stipić, Darija Mataić Agičić i Mato Mijo Andrić. Naravno i sam autor knjige Mato Klarić Nakon izvrsne prve knjige promocija druge treba bit pravi mamac za Brođane ljubitelje dobre knjige.

Malo o knjizi

“Knjigu čine tri pripovijesti koje su uzajamno povezane, tako da cijela radnja imakarakter romana i zanimljivija je utoliko što se nadovezuje na novelu Otočanka iz Ježevika koja je objavljena u prethodnoj knjizi pod naslovom Ruža iz Kurjak sokaka. Da bi održao kontinuitet pripovijedanja i novu knjigu učinio zanimljivijom za čitatelje, autor je navedenu novelu ponovio u prvom dijelu knjige i pridodao joj romansiranu pripovijest posvećenu glavnom junaku Mati.

Pisac Mato Klarić ovu je knjigu posvetio ljudima iz svog rodnog Otoka i Slavonskog Broda koji su proživjeli i preživjeli užase i ratna zla Drugog svjetskog i Domovinskog rata.Svi su oni žrtve ratnog vremena, ali i varljivog poraća koje je nekima donijelo prosperitet, a većini nastavak borbe za golo preživljavanje u mirnodopskim uvjetima.”

banner

fotografija: plusportal

Nakon odličnog prvijenaa Mate Klarića “Ruža iz Kurjak sokaka”, koji nam je donjeo tri antiratne priče. Biografske i priče i sam stil pisanja su dovoljan poziv da dođemo.

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00