Pronađena nestala žena

Nestala žena na odmoru na Islandu pronađena je u potrazi za samom sobom

Kako je nestala žena

Svaki dan čujemo kako je netko nestao, te onda pritom pokrenu cijelu istragu i uključuju građane u tome kako bi što prije i bolje pronašli nestalu osobu. Najčešće ih uvijek pronađu nakon nekoliko dana, no neke potrage za nestalom osobom imaju zanimljiv preokret, kao što je i ovaj slučaj s Islanda. Na Islandu 2012. godine tokom godišnjeg odmora je nestala žena koja je bila u u grupi turista i s autobusom su obilazili razne turističke atrakcije na Islandu. Kada se cijela grupa okupila u busu nakon posjete Eldgja kanjonu, vozač busa je išao prebrojavati ih sve, samo kako bi otkrio kako jedna osoba nedostaje. Odmah je prijavio nestanak žene i potraga za njom je krenula ubrzo nakon. Prijavljena je da je nestala žena azijskog podrijetla, visine 160 centimetara te je u trenutku nestanka nosila crnu odjeću. U potrazi je bio uključen i helikopter obalne straže, te se još 50 građana uključilo u potrazi, uključujući i samu nestalu ženu!

Pronađena nestala žena

Potraga za ženom nije dugo potrajala, jer su veoma brzo shvatili da je nestala žena cijelo vrijeme bila u grupi koja je upravo i tragala za njom. Naime, ona se je tokom obilaska odvojila se od svoje turističke grupe kako bi se presvukla u drugu odjeću. Po povratku u bus, ostatak grupe kao ni sam vozač busa ju nisu prepoznali, te su stoga prijavili nestanak žene koja je azijskog podrijetla, nosi crnu odjeću, visoka je 160 centimetri i govori jako dobar engleski jezik. Nestala žena nije samu sebe prepoznala u opisu nestale žene, te je zbog toga se priključila u potragu za njom, samo da bi na kraju shvatila kako ona cijelo vrijeme traga za samom sobom. Obalna straža je već pripremila helikopter kako bi pomogli u potrazi za ženom. No, samo nekoliko sati kasnije, oko 3 popodne u nedjelju, su iz grupe za potragu da je ona cijelo vrijeme bila s njima.

Žena je samu sebe pronašla

Nestala žena nije uopće imala pojma da je uopće nestala. U opisu koju su naveli za nestalu ženu, ona nije samu sebe prepoznala, te je s ostalima krenula u potragu za tom ženom, samo da bi shvatila na kraju da se to radilo o njoj. Ova vijest je veoma ubrzo postala hit na Twitteru, te su masovno počeli dijeliti s drugim korisnicima i komentirati ovu objavu.

“Nismo li svi mi, na neki svoj način, ova žena! , komentirao je korisnik Brian Millar iznad slike isječka iz novina.

banner

Prateći komentari su bili veoma divni.

Jedan Twitter korisnik je komentirao “Ljubomoran sam na ženin komentar na svakom budućem team building vježbama gdje treba podijeliti s grupom nešto zanimljivo o sebi”.

Dok drugi korisnik je komentirao “Tako mi je drago što je pronašla samu sebe. Sada bih mogao i ja otići na Island”.

Drugi su korisnici bili zbunjeni s time kako je vozač busa bio nesposoban prebrojiti koliko je točno bilo putnika u busu.

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00