“Richard Neovisni” ide na izbore

Nezavisna lista Enia Mestrovića ima sedam vijećnika i predvodi brojčano oporbu koja ima većinu u zadarskom gradskom vijeću, a HDZ ima gradonačelnika

Enio Meštrović zadarski performer uglavnom ne daje intervjue. Ričard još manje. Enia gledaju mnogi s političke scene, i s desna i s liva kao potencijalnu udavaču, a milijunski su pak YouTube pregledi Ričarda od strane Hrvata, ali i drugih i to najviše onih sitih tužnih i ružnih tema(i politike). 

Je li prije bio Ričard ili je prije bio Enio ili što je još važnije hoće li na kraju prevladati Enio ili Ričard? U zadnjih godinu dana predstava KUD-a Bleke i Konji “Oči Uoči Zgospod‘non” u kojoj Enio Meštrović oživljava svoj alter ego u liku popularnog Ričarda obara sve rekorde gledanosti. Samo u Splitu, u dvorani u Lori, odigrana je šest puta i svaki put gledalište je bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta. Ričard je…

Predzadnja, 404. stranka upisana u Registar političkih stranaka je ona Mislava Kolakušića, “Pravo i pravda”!, a zadnja, 405. je “Richard neovisni”! Enio Meštrović, zadarski performer koji je bio jedna od većih zvjezda zadnjih lokalnih izbora registrirao je svoju stranku zanimljiva imena u posljednji tren.

banner

Na izbore mogu izaći samo oni koji su evidentirani. Postoji jedna iznimka!

U slučaju da je Ministarstvo pravosuđa i uprave odobrilo postojanje stranke, a da to zbog vremenog tjesnaca nije potpisao ministar Ivan Malenica. Uglavnom, računa se dan kad su stručne službe Ministarstve odobrile zahtjev. Je li tako što uopće moguće za Todorićev slučaj, ostaje tek da se vidi. No, najizvjesnije je da je izvisio.

Zadnji koji je registrirao stranku je Enio Meštrović zadarski performer koji je bio jedna od većih zvjezda zadnjih lokalnih izbora. Zadar je ovisio o njemu. Hoće li tako biti i s Hrvatskom i parlamentarnim izborima. Njegova se stranka zove Richard neovisni. Čuveni osobenjak, za neke i redikul tako starta iz zadnje startne pozicije, a odmaz do njega su Mislav Kolakušić, Ivan Vilibor Sinčić i dr. sci. Ivan Lovrinović koji su tek prošlog tjedna stavili točku na i registracije svoje stranke “Pravo i pravda”.

Enia gledaju mnogi s političke scene, i s desna i s liva kao potencijalnu udavaču, a milijunski su pak YouTube pregledi Ričarda od strane Hrvata njegov su najveći zalog!

Ništa od očekivanog političkog sraza u 1. izbornoj jedinici kojeg je najavljivao Ivica Todorić, tajkun koji je najavljivao svoj politički obračun sa Andrejom Plenkovića, za kojeg drži da je baš on na čelu tajne skupine Borg koja mu je navodno otela Agrokor.

Bivši Veliki gazda s svojom Za Hrvatsku ionako će dobiti izbore. Pitanje kome će sad Todorić dati podršku, kao i s kim će dormirati većinu? Richard čeka.

Možda će vas zanimati

Ostavi komentar

O nama

Mi smo mala ali sposobna ekipa mladih ljudi (spremnih za dobar humor, nespremnih za crnilo svakodnevnih vijesti),  spremni promijeniti vaše mišljenje o vijestima i kako bi one trebale izgledati, nismo politički opredijeljeni a ni uhljebljeni stoga dva puta i zaključite da smo ipak svoji.

Postojimo svega nekoliko mjeseci no to ne znači da nećemo još dugo, mi ćemo se truditi da vas intrigiramo, a Vi nas samo pratite i gledajte kako možebitno rastemo.

@2024 – Dizajn i marketing  by TEHNO ADAM

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00